START ADMITERE-2022 LA UTM!

Zi mare astăzi, 25 iulie 2022.  E prima zi de Admitere! Ziua în care cei mai nerăbdători candidați la studii stabilesc o primă conexiune cu viitoarea Alma Mater.

De altfel, până la deschiderea în format fizic a Comisiei de Admitere, cei mai deciși 2600 de candidați au reușit deja să-și depună online dosarele de admitere. Apropo, ei nu sunt obligați să aștepte data-limită de depunere a actelor în original până pe 3-4-5 august – o pot face în orice zi, începând chiar de astăzi.

De asemenea, de astăzi, toți doritorii au cale liberă să depună actele atât online, cât și prezentându-se personal la Comisia de Admitere a UTM.

Comisia de Admitere își așteaptă vizitatorii de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, iar în zilele de sâmbătă și duminică – de la 8.00 până la 14.00, fiind dislocată tradițional în campusul academic Râșcani. Dat fiind faptul că din anul curent „familia” Universității Tehnice a Moldovei se extinde cu 3 facultăți noi, transferate prin fuziune din cadrul Universității Agrare de Stat din Moldova, doritorii de a candida la facultățile de Medicină Veterinară, de Horticultură și de Agronomie își pot depune dosarele atât în sediul Comisiei de Admitere a UTM din campusul Râșcani, cât și în cel de la Petricani.

Totodată, Comisia de Admitere a UTM le recomandă candidaților la studii să ia cunoștință de programul susținerii probelor de aptitudini la specialitățile care necesită o probă de admitere – https://admitere.utm.md/licenta/calendar-admitere/

La fel ca și în anii precedenți, puteți beneficia de programarea vizitei în Comisia de Admitere, apelând Call Centrul UTM (tel. 060302053/54/55) pentru a solicita o programare la data și ora convenabilă, evitând astfel așteptarea în rând pentru depunerea actelor.

Astfel, încă din etapa Admiterii, veți resimți beneficiile tehnologiei, având un motiv în plus să optați pentru continuarea studiilor la UTM, care este cea mai tehnologizată Universitate din țară.

Venind la UTM, veți face cea mai bună alegere!

Inginerii creează Viitorul!