Pentru facilitarea procesului de admitere, Universitatea Tehnică a Moldovei a lansat aplicația online de înregistrare prealabilă a candidaților la concursul de admitere:

https://utm.md/admiterea/registration

Procesul de preînregistrare se derulează online până în momentul în care candidații trebuie să prezinte documentele originale în vederea validării dosarului. La această etapă, candidații își înregistrează datele personale pentru înscrierea la concursul de admitere. Astfel, înregistrarea la Comisia de Admitere va dura mai puţin, datele din actele depuse urmând doar procedura de verificare pe baza originalelor.

Avantajele preînregistrării online: utilizarea aplicației este valabilă 24 din 24 de ore; reduce simțitor durata de aşteptare la depunerea actelor în original. Pentru mai multă informaţii candidaţii pot accesa adresele de mai jos:

www.facebook.com/groups/AdmitereUTM/

www.facebook.com/UTMoldova/utm.md/

Te așteptăm  la Comisia de Admitere a UTM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 168)

să depui personal actele în dosar. 

Lista actelor necesare:  https://utm.md/admiterea/acte-necesare-admitere-2019.pdf

În cazul în care eşti indecis sau nesigur asupra facultăţii/specialitățiii pe care să o urmezi, îți oferim consiliere și asistență prin email, chat sau telefon! Vizitează-ne! Oriunde te-ai afla, contactează-ne cu încredere! Succes!

Comisia de Admitere UTM

Tel: +373 78 83 90 49

E-mail: admiterea@adm.utm.md

Admiterea 2020