CITY FASHION WEEK 2020

Designerul Corina ȚOPA, absolventă a specialității „Design vestimentar industrial” din cadrul Facultății Textile și Poligrafie, actualmente masterandă în „Design și dezvoltare de produs”, Universitatea Tehnică a Moldovei, ne-a reprezentat cu succes la CITY FASHION WEEK-2020 România.

Ediția curentă a Fashion Week România s-a desfășurat fără public, transformându-se într-o producție digitală modernă. Podiumul pe care au defilat modelele a fost amenajat într-un studio de film, iar prezentările de modă – înregistrate și difuzate ulterior pe tv și pe rețelele de socializare. Organizatorul festivalului, Ștefan FARRELL, și cunoscuții designeri Cătălin BOTEZATU, Romanița IOVAN, George HOJBOTĂ, Florin DOBRE le-au oferit designerilor debutanți posibilitatea de a-i cunoaște pe marii creatori de modă ai României, pe reprezentanții unor branduri internaționale de prestigiu, specialiști în hair-styling și make-up, dar și zeci de modele de top, cu care au schimbat opinii și date de contact pentru ulterioare colaborări.

Corina ȚOPA a avut ocazia să etaleze o colecție la tema zilei, cu cel mai în vogă accesoriu la ora actuală – măștile. Ea a reinterpretat acest element într-un accesoriu frumos și nu doar necesar, pornind de la premisa că arta și frumosul trebuie să prevaleze atât în colecțiile creatorilor de modă, cât și în viața noastră de zi cu zi. Aduse la rang de bijuterii, aceste lucrări își păstrează rolul primordial de protecție și ne vor aminti peste ani de perioada extrem de dificilă prin care trecem acum, dar și despre faptul cât de important este să ne protejăm, mereu, pe noi și pe cei din jurul nostru.