Tineri, Veseli, Curajosi – victorie!

TVC  este un concurs teatral umoristic care se desfășoară anual in cadrul Universității Tehnice a Moldovei. In acest an, cu o sala arhiplina, pe parcursul a 2 ore, echipele participante au delectat spectatorii cu umor de calitate, ingeniozitate și creativitate.

Facultatea de Textile si Poligrafie se poate mândri cu echipa de  TVC- Magenta, care de fiecare data când urca pe scena uimește cu glumele sale si cu spiritual unit si prietenos.

Istoria echipei începe in anul 2015, când un grup de tinere din facultate, consolidând puterile, au debutat pe scena TVC-ului, poziționându-se pe locul 4.

Pe parcursul anilor, echipa și-a întărit poziția de lider printre participanți, aducând faimă facultății. In anul 2016, Magenta a reușit sa se claseze pe locul 3, fiind novice si concurând cu echipe deja cunoscute si cu experiență. A urmat anul universitar 2017-2018, când in prima semifinal, echipa s-a mândrit cu obținerea locului 2, iar in finala a locului 3. Cel mai bun rezultat de pina acum, Magenta l-a înregistrat in anul 2018, aflându-se pe locul I in prima semifinala a TVC-ului si acesta e abia începutul. Acest succes e datorat muncii asidue, elanului si motivației studenților. Chiar dacă fluctuațiile membrilor  erau inevitabile in echipa, Magenta se mândrește cu “părintii întemeietori” a echipei, cit si cu membrii permanenți, in componenta : Cristian Muntean, Nicolaev Lilia, Sontu Lia, Cazacu Daria, Varvarici Andrian, Zaim Anela, Frumusachi Ion, Secher Ludmila, Cirja Ana-Maria, Liubenco Irina, Mihaela Postovan. Ei sunt cei care au reușit sa formeze o echipa  statornica, bazata pe respect, prietenie, incurajare si exprimare a sinelui.

“Pentru noi Magenta a devenit a doua familie, unde fiecare membru depune suflet,  imaginație si respect pentru pregătirea unei prestații de zile mari. Scopul final nu este premiul mare, ci micile întâlniri care ne-au format ca grup si au aprins in sufletul nostru o noua flacără, cea a prieteniei. Peste ani, privind in trecut vom  fi ferm convinși ca participarea in cadrul TVC-ului  a fost cea mai incitantă filă  din viata universitara.” Susțin membrii echipei.

Felicitări pentru echipa FTP “Magenta”, care a obținut locul I și s-a plasat în finala concursului TVC. SUNTEM MÂNDRI DE VOI!!!